Vant straffedrama

7O8A3211
Fredrikstad trengte straffer for å slå tabellnabo Haugerud i dagens oppgjør i eliteserien. Det ble også seiere for topplagene Slevik og Greåker.


Viktig kamp i Haugerudhallen i dag. Hjemmelaget Haugerud har besøk av Fredrikstad og det blir en kamp kanskje først og fremst for gjestene med tanke på sluttspill, selv om alt håp ikke er ute for hjemmelaget heller. Bortelaget har nok den vanskeligste avslutningen av disse to med tanke på gjenstående motstandere og trenger alle poengene for å kunne ta igjen Sandnes som er nærmest. Men seieren i dag er ikke nok alene så her er det full gass som gjelder.

Forholdsvis rolig start på kampen med noen små forsøk på kontringer de første minuttene som ikke fører til stort. Så kommer Fredrikstad, åtte minutter og et kremmerhus av en pasning til Robert Karlsson Lidberg som elegant styrer inn 1-0 til gjestene. Det gir Fredrikstad mer driv og det går ikke mer enn to minutter til før de har doblet. Fredrikstad holder tempoet på dette nivået, men hjemmelaget har en velkjent duo som atter en gang viser seg frem, redusering til 2-1 i det 17 minuttet og det er Thomas Ihle som er sist på ballen. Mer blir det ikke og lagene går i garderoben.

7O8A3008
Det ble en tøff batalje mellom Haugerud og Fredrikstad. 

Ingen større forandringer i starten på midtperioden. Fire minutter er spilt, Fredrikstad er heldige med 3-1 scoringen som sniker seg inn forbi keeper helt nede ved stolperota. Haugerud svarer imidlertid ganske raskt og det er 3-2 bare to minutter senere. Nå hardner det til og lagene legger mere i taklingene enn hittil, noe som da blir til kveldens første utvisning som Haugerud får. Fredrikstad spiller rett og slett dårlig i overtallet og når Haugerud får fullt lag er det gjestene som får en to-minutter. Haugerud spiller heller ikke særlig bra men de klarer til slutt å få satt opp Didrik Gulbrandsen som utlikner til 3-3. De siste to minuttene av perioden holder hjemmelaget på ballen og sirenen går for pause.

7O8A3024
Samuel Hellström og Fredrikstad tok viktige poeng i jakten på sluttspill. 

Siste periode starter med et brak for Haugerud, 19 sekunder og opp i ledelsen 4-3. Nå tar lagene sats og tempoet økes betraktelig og dermed smeller det enda hardere i taklingene også. Munnhuggeri mellom lagleder Lars Hilsen hos Fredrikstad og Thomas Ihle ender med en på tribunen og en hos sekretariatet med 2+10 minutter hver. I spill fire mot fire skjer det fint lite og med fulle lag knaller vi løs igjen. Det blir nervøst mot slutten, men det ender 4-4 og det blir straffekonkurranse. Den duellen vinner Fredrikstad og tar da to poeng med seg hjem. Haugerud får også poeng men det hjelper nok ikke mye i forhold til sluttspill.

KAMPFAKTA Haugerud-Fredrikstad

Fornedret rivalen
Akerselva og Slevik har hatt noen skikkelige bataljer de seneste sesongene, men i dag var det lite som tydet på det. De regjerende mesterne kjørte over Akerselva til de grader og stoppet ikke før det hadde blitt 16-1. KAMPFAKTA

Greåker så ut å gå mot en enkel seier mot Gjelleråsen og ledet med tre mål etter åtte minutter. Men Gjelleråsen scoret fire ganger på rad uten replikk og snudde på steken. Da våknet Greåker til liv og anført av en brennhet Niklas Nordh var det gjestene fra Østfold som scoret syv ganger på rad og vant 10-4. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.