Den lange veien tilbake

IMG 9317
Da Sondre Haglund lå på gulvet i Ekeberghallen og vred seg i smerter i april 2016, ante han lite om at han nesten to år senere fortsatt skulle være borte fra spill i eliteserien.


Det har gått nesten to år siden Greåkers talent ble skadet. Rehabiliteringen har ikke gått som forventet og nå er det usikkert når 23-åringen kan være tilbake på banen i Tindlundhalllen. 
– Det er spørs. Jeg skal på ny spesialistundersøkelse nå på nyåret, og da får jeg vite mer. Jeg har fått påvist at jeg har fire nye skader i kneet, så jeg må brått operere igjen, så det er litt uvisst, sier Sondre Haglund til Assisten.

Etter smellen i NM-finalen i 2016 har det vært et slit for å komme seg tilbake på banen. 

– Det har vært tungt. Jeg trodde jeg var tilbake da jeg spilte første kampen i fjor, men så fikk jeg meg noen smeller da vi var på treningsleir i sommer og da stoppet det bare helt opp. Jeg tok meg en pause da og prøvde å trene meg opp på nytt, men så ble kneet ikke noe bedre. Da tok jeg ny MR og det viste at jeg hadde nye skader og at jeg måtte gjøre noe mer med det.

IMG 9324
Sondre Haglund får hjelp på å komme seg av banen under NM-finalen i 2016.


Haglund har ingen planer om å la kneskadene knekke ham.
– Jeg har ikke noen planer om å gi opp. Men nå jeg skynde meg litt sakte, for sist gang tok jeg det litt for fort i forhold til hvordan jeg egentlig skulle ha gjort det. Så nå er det tilbake til null igjen og gjøre det ordentlig for at det skal holde resten av tiden man skal spille. 


Han skal tilbake men spørsmål er når vi får se unggutten tilbake på banen i eliteserien.
–  Det spørs litt på når jeg får operasjon, visst det blir operasjon. Blir det operasjon blir det nok først til neste sesong, med tanke på opptrening og å komme seg i form igjen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.