– Selvsagt ikke ideelt

IMG 0893
Pål Unnfoss er ferdig som trener i Slevik med umiddelbar virkning. 43-åringen offentliggjorde selv nyheten i kveld.


Slevik mister sin hovedtrener Pål Unnfoss etter at klubben og treneren ble enige om å avslutte samarbeidet i kveld. Det var Unnfoss selv som offentliggjorde nyheten i kveld.
– Slevik er en fantastisk klubb som jeg alltid vil sette umåtelig pris på. På grunn av uenigheter har jeg og ledelsen blitt enig om avslutte arbeidsforholdet med umiddelbar virkning, skriver Unnfoss på sosiale medier.

Unnfoss var først assistent-trener til både Kjell Egil Dahl og Johnny Petersen før han tok over roret som hovedtrener i sommer. Tre NM-gull, to seriemesterskap og to gull i europacupen har det blitt i Slevik for sarpingen. 

Sleviks sportsjef bekrefter at de brutt med hovedtreneren og at han og Unnfoss har vært i dialog en lengre tid og fant ut at dette var den beste løsningen, selv om tidspunktet ikke var det beste. 

– Det er selvsagt ikke ideelt å avbryte med en hovedtrener midt i sesongen, men vi kom til enighet om att dette var best for begge parter. Pål har bidratt nå i over 3,5 sesonger og vi er takknemlige for hans bidrag. Vi ønsker ham lykke til videre, sier Ole-Richard Pedersen til Assisten.

Pedersen hadde ikke snakket med noen potensielle kandidater ennå, men navn som Johnny Petersen og Kjell-Egil Dahl kan jo fort bli aktuelle. Inntil videre er det assistent-trener Andreas Mathisen som styrer skuten. Slevik ligger på tredjeplass, på samme poeng som både serieleder Greåker og Sveiva, men med dårlige målforskjell. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.