Forlenger med talentene

7O8A7277
Fredrikstad tar juleferie på niendeplass i eliteserien og har også forlenget kontraktene med flere av sine ettertraktede talenter. 


Etter opprykket har Fredrikstad kriget på nedre halvdel og fått kjempe om nytt kontrakt hver sesong. Denne sesongen har det sett alt lysere ut og Fredrikstad kjemper isteden om en plass i sluttspillet. Etter at lagene har tatt juleferie ligger de røde og hvite på en niendeplass, poenget bak siste lag på sluttspillplass og det er ti poeng til usikker grunn. 

LES OGSÅ: – Norges framtidige landslagskeeper


Etter å ha hatt en av eliteseriens eldste tropper har klubben gått igjennom en svært omfattende generasjonveksling, og mange av lagets profiler er ikke lengre i tredveårene men i tenårene, eller tidlig i tyveårene. Lagets kaptein Stian Setterberg er 21 år gammel og lagets målvaktstjerne Nicholay Halvorsen ble nettopp 17 år gammel, lagets forsvarssjef Jørgen Sjolte er 24 år gammel og flere spillere født på 2000-tallet tar skrittet opp på A-laget.


IMG 7987
Samuel Hellström er en av mange talenter på Fredrikstads lag.


Nå har klubben forlenget kontraktene med flere av sine ettertraktede spillere, og dermed lagt ballen død om at de forsvinner til sommeren da kontraktene hadde gått ut. 


Nicholay Halvorsen, Stian Setterberg, Jørgen Sjolte, Henrik Sjolte, Samuel Hellström og lagets svenske import Robert Karlsson Lidberg har alle skrevet under nye kontrakter som holder de i klubben til og med sesongen 2018/2019.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.