Tunet knuste Grei nok en gang

7O8A6751
Tunet hadde som ventet få problemer med å hente tre poeng i Apalløkkahallen mot Grei, men det ble langt jevnere enn i serieåpningen. 


Siste runde før juleferien, idag er vi i Apalløkkahallen hvor Grei tar imot Tunet. Det ble to fryktelige kamper for hjemmelaget i fjor med stygge tap og det ser faktisk ikke bedre ut i år etter sesongens første kamp, kanskje snarere tvert imot. Tunet er skyhøye favoritter idag.

Vi er igang, lavt tempo og sjanser i starten, så åpner Ole Martin Skau Jansson målkontoen for kvelden og minuttet senere får han følge av Ole Mossin Olesen og da står det 2-0 til gjestene. Grei dreper tempoet men feiler i forsvar. Grei får lov til å ta det rolig en stund og holder buret rent men ifra åtte minutter og til pause kommer målene jevnt og trutt. Det skal også sies at Grei kjemper hardt for ballen enkelte ganger og det betaler seg med to mål. Når sirenen lyder har Tunet en komfortabel ledelse på 7-2.

Andre periode starter bra for Grei, ny redusering gir håp. Men så øker Tunet tempoet igjen og det kommer tre raske scoringer av Tunet til 11-3. Det blir veldig rotete etterhvert og lagene virker å være i juleferiemodus. Tunet har kontroll, men det ingen god kamp dette. Det blir mye lemping og løp og massevis av balltap. Allikevel kommer det mål med jevne mellomrom, og det begge veier. Det er ny pause og tavla viser 12-5 til Tunet.

Siste periode blir en transport etappe frem mot juleferien. Tunet setter inn en debutant, Tobias Solheim, en 2001-modell som får noen bytt. Tunet gjør mer eller mindre som de vil og når kampen er over har de vunnet 16-6. Ingen tvil om hvor poengene skulle denne gangen heller.

Sandnes vant på straffer

Det ble et målkalas da Sandnes fikk besøk av Akerselva. Gjestene var i føringen etter to perioder men hjemmelaget klarte å ta igjen og ordnet straffer. Der tok de ekstrapoenget og kan feire jul på sjetteplass.

KAMPFAKTA Grei-Tunet
KAMPFAKTA Sandnes-Akerselva


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.