Vant tøft oppgjør

7O8A6606
Det ble tøft og grinete da Gjelleråsen slo Haugerud i ettermiddag, et «lokaloppgjør» som ble jevnt og spennende inn i det siste.


Siste serierunde i 2017 for herrene starter i dag og vi er tilbake i Haugerudhallen der hjemmelaget Haugerud har Gjelleråsen som motstander. Lagene vant sine hjemmeseire i fjorårets sesong og det føles som en tett jevn kamp som kan gå begge veier. Tre poeng skiller lagene, men Haugerud på hjemmebane er det mange som sliter med. Vi får snart svaret. 

Gjelleråsen prøver på en lynrask scoring rett fra duell men ballen glipper i siste øyeblikk. Så snur vi og Haugerud har en stor sjanse men ikke mål de heller. Så kliner Mats Borgen til fra dypt inn på egen halvdel og balle leter seg helt inn i nettet og til ledelse 1-0 for hjemmelaget. Vi går helt frem til 17 minutter, etter en drøss av taklinger og massevis av dueller og kriging kommer utlikningen. 1-1 settes etter pent spill av Eivind Brandeggen. Haugerud har hatt to store sjanser før sirenen går men ballen styres utenfor tomt bur. Dermed er det helt likt når vi tar pause.

I midtperioden fortsetter lagene å krige uten å skape store sjanser, men i det syvende minuttet tar Haugerud tilbake ledelsen når Marius Folgerø er våken på en retur, 2-1. Haugerud har ballen mest en lang periode men klarer ikke å skape noe særlig, istedet blir det Gjelleråsen som utlikner etter 13 minutter. Og bare minuttet senere har de snudd kampen når Moen Hovin setter ballen i mål til 3-2. Gjelleråsen tar over ballen nå, og det nærmer seg pause. Men først skal Sander Windelstad med en heldig ball mot hjemmelagets mål øke ledelsen til 4-2, og med det blir det pause igjen.

Vi tar fatt på siste periode og fra duell får en Gjelleråsenspiller gå og sette seg til en forlenget hvile. Haugerud presser hardt i overtallet og det er bare metallet som gjør at det ikke blir redusering.Etter fem minutter er han der igjen, Marius Folgerø like våken på retur og det er 4-3. Det blir rotete her nå men etter åtte minutter øker Gjelleråsen til 5-3. Haugerud virker slitne, men er ikke verre enn at når anledningen byr seg så går de helhjertet i kontra og Thomas Ihle reduserer med et perfekte skudd i lengete vinkel, 5-4. Haugerud får en ny sjanse i overtall med ni minutter igjen, men nå holder Gjelleråsen tett. Det er nesten kaos her til tider. Så plutselig glemmer Haugerud forsvaret og der dukker Erlend Bjerknes opp og setter 6-4 i tom kasse. Det er fem minutter igjen og nå bryter det løs her, Haugerud presser på og med tre minutter igjen tar de ut keeper. Det betaler seg og Andreas Lindberg med et overraskende skudd reduserer til 6-5. Haugerud kjører på, og det utdeles både slag og minutter nå. Haugerud klarer ikke å få ballen i mål før sirenen går og da koker det over for Thomas Ihle, leverer en krysstakling som nesten blir til slagsmål, før han går i garderoben og nekter å takke for kampen. Gjelleråsen bevarer roen og tar med seg poengene hjem.


Torp scoret fire
Lars Erik Torp scoret fire ganger da jumbo Bækkelaget fikk juling av serieleder Greåker. Gjestene gikk ut i hundre og ledet 7-0(!) etter den første perioden. Det endte til slutt 12-2.

I eliteserien for kvinner vant Sagene en jevn og spennende kamp mot Grei. Mia Østerhaug ble stor segersorganisatør med to scoringer og to assister i 7-6 seieren og med det klatret Sagene opp på en foreløpig andreplass på tabellen.

KAMPFAKTA Haugerud-Gjelleråsen
KAMPFAKTA Bækkelaget-Greåker
KAMPFAKTA Sagene-Grei (D)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.