Komfortabelt for Slevik

7O8A8351
Slevik vant kveldens kamp i eliteserien for menn mot Gjelleråsen på bortebane.


Tilbake i Lihallen kveld, sen midtukekamp og en ny tøff motstander for Gjelleråsen. Slevik står på den andre siden og kan med seier gå forbi Sveiva og ta andreplassen på tabellen, og gjestene må tåle å være favorittene kveld.


Slevik virker tent, setter høyt tempo og skaper flere sjanser de første seks minuttene. Gjelleråsen justerer seg og trøkker til og tvinger Anders Ottersten i aksjon flere ganger. Etter snaut ni minutter får Slevik overtall men Gjelleråsen forsvarer seg veldig bra og unngår baklengs. Vi må hoppe frem til 16 minutter, da kommer Slevik i kontra og Eskil Gagnås rekker akkurat frem og setter inn 1-0 til gjestene. Slevik kjører siste del av perioden men klarer ikke å finne nettet flere ganger. Gjelleråsen har gjøre en veldig god periode og det er så langt en fin kamp.


Andre periode er så vidt i gang når Tobias Hjorth bestemmer seg, går igjennom alene og dobler ledelsen etter bare 59 sekunder. Nå setter Slevik opp tempoet nok til at Gjelleråsen ikke helt henger med og blir presset lave. Etter 13 minutter har spillet jevnet seg ut igjen og Gjelleråsen kommer seg opp i banen, men da viser tavla 4-0. Det går fremdeles ganske så fort og vi nærmer oss pause igjen, Slevik tok den visst litt tidlig for de glemmer Petter Ulven som får ballen og det er redusering til 4-1. Og med de tallene tar vi pause, fremdeles en fin kamp og vi gleder oss til de siste tjue minuttene.


Lavere tempo  fra start og Gjelleråsen presser for redusering. men ut av det blå kommer Johan Åhlberg rundt hjemmelagets mål, tverrvender og det er 5-1. Gjelleråsen fortsetter og halvveis kontrer de, Sander Windelstad legger ballen forbi Ottersen og det er 5-2 og nytt håp. Det roes ned ytterligere og Slevik er mest interessert i å få tiden til å gå og ruller ballen i laget. De klarer allikevel å få to scoringer til før sirenen går, vinner med sifrene 7-2 og opp som nummer to på tabellen. Gjelleråsen gjør en veldig god kamp og er vel litt fornøyde selv om det ble tap.


KAMPFAKTA Gjelleråsen-Slevik


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.