Tiende strake seieren

7O8A7903
Greåker tok sin tiende seier på rad i årets eliteserie for menn da de slo Tunet i ettermiddag.


Toppoppgjør i Høyenhall i kveld. Tunet møter serielederne Greåker. Fjorårets oppgjør ble hjemmeseier med knappest mulig margin 7-6. Hva vi kan forvente i kveld? En tett, tøff og jevn kamp, men vil allikevel holde gjestene som favoritter. 

Hjemmelaget er noe redusert grunnet sykdom, men Trond Ringwall lover at de som er her er mer enn klare. Vi er igang og Greåker viser klart fra start at de er her for tre nye poeng. Bra tempo i starten, kanskje litt ta og føle på, så setter de skikkelig fart etter syv minutter.  Vi nærmer oss halvspilt periode, det bølger og det har vært gode sjanser begge veier, så er Jonas Bøckmann heldig, ballen går i mål etter å ha vært innom keeper, 1-0 til Greåker. Etter hvert senkes tempoet litt, det bølger fremdeles men uten de største sjansene. Det er akkurat slik et toppoppgjør skal være, bra fysiskt og jevnt i stort sett det meste. Det blir ikke flere mål før pause og lagene går i garderoben.

Midtperioden er igang og nå spares det ikke på noe her. Stor fart, store sjanser og jevnt spill preger første halvdel. Vi må helt frem til det 14. minutt før vi får et mål igjen og det er Tunets Martin Bjerkelund som setter den. Det går knappe to minutter så er Greåker i ledelsen igjen, Jonas Klefbeck tar med seg ballen og det virker som om Tunet har en kollektiv hvil. Klefbeck går igjennom alle og banker inn 2-1. Det roer seg litt når vi nærmer oss pause. Men når Greåker bryter et oppspill og Michael Helgesen gjør det alene, blir det 3-1 til Greåker som også blir pauseresultatet.

Greåker kjører hardt etter hvilen og har tatt føringen. Tunet kommer lynraskt på alle muligheter de får, men igjen tar det tid før vi får flere mål. Etter at halve perioden er forbi kommer det to kjappe scoringer til Greåker og de leder 5-1 når tavla viser 12 minutter. Tunet tar timeout og nå setter de på turboen. Kjører på for harde livet for en redusering. Det går frem til det er drøyt tre minutter igjen så får vi kveldens første overtall til hjemmelaget. Tunet tar ut keeper og det er spill seks mot fire. Det betaler seg, i det 17. minuttet setter Henrik Fredriksen inn ballen etter flere returer fra keeper og forsvar, 5-2. Tunet fortsetter uten keeper i jakt på flere mål. De får hjelp når Greåker må sette ut en ny spiller til avkjøling og igjen seks mot fire. Ny redusering kommer når Ole Martin Skau Jansson får fulltreff, 5-3. Men det kommer i seneste laget, tavla viser 43 sekunder igjen, men de presser på med alt de har. Avgjørelsen faller med et sekund igjen, da finner Martin Lilleby maskene i Tunets tomme bur og Greåker tar da sin tiende strake seier og det med sifrene 6-3, og selvfølgelig tre nye poeng.

KAMPFAKTA Tunet-Greåker

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.