Full pott for Sandnes i helgen

7O8A6884
Sandnes fikk med seg full pott etter to seiere i helgen. I dag slo de bunnlaget Haugerud på bortebane.

Haugerud har Sandnes på besøk idag. Vil kampene i går ha en innvirkning på lagene? Har en tro på at Sandnes fikk en boost med seier i går og har masse krefter igjen, men mot Haugerud hjemme har flere fått erfare at det er slett ingen «walk in the park»

Dommerne blåser igang kampen og det settes et knallhøyt tempo fra start. Det dabber fort av og etterhvert virker det som om lagene kjenner litt fra gårsdagens kamper. Det ser ut til at de vil spare på kreftene og prøver å komme hardt i kontra istedet. Begge lag er tette i forsvar så det går heller ikke så bra. Det går mot målløst til pause, men så får Sandnes frislag foran benken til Haugerud, det tar de lynraskt og på bakre stolpe står Jesper Engström alene og kan sette ballen i tomt bur. Dermed går vi til pause med 1-0 ledelse til Sandnes.

Andre periode blir ikke gammel før vi får det første målet, 39 sekunder ut i perioden dobler Sandnes ledelsen, 2-0. Så går det slag i slag, for ikke å si mål i mål. Haugerud reduserer etter halvannet minutt til 2-1 men bare 19 sekunder senere er Sandnes to foran igjen, 3-1. Frislag til Sandnes og igjen tar de det fort, og Haugerud er ikke med, 4-1 Alexander Milovanovic. Haugerud henger ikke helt med og før halve perioden er forbi har gjestene lagt på til 5-1. Haugerud kjemper seg tilbake i kampen og det blir mye frem og tilbake. Gjestene får overtall etter 11 minutter og Rune Svebestad banker inn 6-1. Haugerud våkner til igjen og spillet jevner seg ut. Med halvannet minutt igjen reduserer Thomas Ihle med et skudd til pauseresultatet 6-2. Klarer Haugerud å kjempe seg tilbake?  

Sandnes er mest interessert i å få tiden til å gå og holder i ballen, men slurver og pådrar seg en tidlig utvisning. Den omsettes ganske kontant bare 15 sekunder senere når Andreas Lindberg brenner løs og det er 6-3 etter snaue tre minutter. Det er temmelig rolig en liten stund, så går det galt her. I kamp om ballen mot vant stuper Christer Hansen fremover og smeller hodet i veggen, han blir liggende og vi får et avbrekk mens vi venter på ambulansen. Det blir overtall til Haugerud men denne gang klarer de ikke å omsette. Nå setter Haugerud igang sluttspurten og det blir til frislag i gjestenes slott. Det går bedre, Mats Borgen til 6-4 med en zorro. Nå blir det et knallhardt kjør mot Sandes mål, og gjestene forsvarer seg som løver. Med snaue tre minutter igjen tar Haugerud ut keeper men de kommer ikke nærmere. Sandnes reiser hjem med seks viktige poeng i bagasjen.

KAMPFAKTA Haugerud-Sandnes

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.