Løsnet til slutt for Gjelleråsen

7O8A6386
Det var lenge jevnt i målprotokollen mellom Grei og Gjelleråsen, men til slutt kunne gjestene stikke av og sanket tre viktige poeng.


Grei møter Gjelleråsen. Det nærmer seg krise for hjemmelaget nå og de må ta poeng idag. Hvem som stikker av med poengene i dette Groruddalsderbyet vil vi snart få svar på.


Kampen starter i et ganske bra tempo med et lite overtak til Gjelleråsen. Ingen av lagene skaper særlig farlige sjanser den første halvdelen og det blir en del mer grinete etterhvert. Gjelleråsen tar ledelsen etter 14 minutter da Erlend Bjerknes får inn ballen på en retur fra keeper. Dette gjør at taklingene blir hardere og enda litt mer grinete humør med mange meldinger mellom lagene. 
Mot slutten får Grei overtall og med en pasning fra Stian Teksdal fra bak mållinjen går ballen via en Gjelleråsen-spiller og i mål. Dermed tar vi pause på 1-1.

Midtperioden blir omtrent som en reprise, det meste er likt på alle plan. Forskjellen blir at Gjelleråsen i et overtall etter 13 minutter går opp i ledelsen 2-1 etter at Petter Ulven får perletreff, Grei får overtall etter drøye 17 minutter og har flere gode skudd men Philip Rudningen holder tett og gjestene går i garderoben med ledelse 2-1. Ingen god periode av lagene dette, tempoet falt gradvis utover i perioden og det ble ganske tamt. Vi håper på en bedre avslutning.

Kjempestart for Gjelleråsen i siste periode, og øker allerede etter 21 sekunder til 3-1. Det følger en liten periode hvor Grei henger med men så rakner det fullstendig bakover. Etter snaue fire minutter da Gjelleråsen har overtall faller avgjørelsen, Tommy Midtsveen feier inn 4-1 og fra da av virker Grei hjelpeløse i forsvar. Gjelleråsen scorer jevnt og trutt og har tatt over kampen fullstendig. Syv minutter før slutt har det blitt 8-1. Grei kjemper seg tilbake og har to stolpetreff, men det hjelper ikke, det ender 9-1 til Gjelleråsen, som fornøyde tar med seg tre poeng hjem. Poeng som kan være gull verdt til slutt.

Sarpsborg slo Haugerud
De blå fra Sarpsborg fikk revansje på tapet i siste seriekamp forrige sesong og sendte Haugerud hjem med tap. 9-5 endte oppgjøret etter bland annet tre mål av lagets kaptein Patrick Hjemgård og to scoringer hver av Marcus Hamrin og debutant Ådne Øvereng. For gjestene scoret Andreas Lindberg to av målene.

Sandnes så ut å gå mot en komfortabel seier mot Bækkelaget. Men fire strake scoringer siste halvdel av kampen ga 6-6 og stor spenning. Med fire minutter igjen satte Atle Laland Egeland sitt fjerde mål for dagen og sikret tre poeng i Bækkelagshallen. I morgen venter kamp mot Haugerud for vestlendingene. 

KAMPFAKTA Grei-Gjelleråsen
KAMPFAKTA Sarpsborg-Haugerud
KAMPFAKTA Bækkelaget-Sandnes


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.