Holder innebandycamp i helgen

KH 6204
Den norske stjernen og SSL-spilleren Rikke Ingebrigtsli Hansen er tilbake i Norge i sommer, og for første gang gjennomføres RH2 innebandycamp i Oslo i helgen. 

 

Rikke Ingebrigtsli Hansen er akkurat ferdig med sin første sesong i SSL, og etter suksess i den svenske klubben Pixbo Wallenstam med 22 poeng (10+12) på 23 kamper så hu snitt å gi noe tilbake til innebandyen i Norge. I helgen er hun i gang med RH2 innebandycamp i Høyenhallen, der 46 jenter i alderen 11 til 14 år er på plass for å lære mer teknikk, skudd og pasninger, i tillegg til litt fysisk trening utendørs.
 Med god hjelp fra tidligere lagveninner og landslagskollegaer Marie Wolf, Maiken Ellis og Andrea Wilhelmsen som ledere var Ingebrigtsli Hansen godt i gang med prosjektet for å fremme jenteinnebandy i Norge. Hun har selv vært deltaker på innebandycamper tidligere og det har vært en viktig del av hennes egen utvikling, som tatt henne til SSL og landslaget. 

– For meg har det vært viktig å være med på camper, og ikke minst å bli kjent med spillere fra andre klubber. Man legger et viktig grunnlag, med mer trening så det er veldig positivt, sier hun til Innebandyavisen. 

Du kan høre hele intervjuet med Ingebrigtsli Hansen i vår videoreportasje.


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.