Er du den vi søker?


Vil du skrive om Eliteserien for kvinner, aldersbestemt eller innebandy ute i distriktene? Assisten søker flere medarbeidere som kan fylle vårt nettsted med mer stoff. 


Du har kanskje et brinnende ønske om å bli journalist, eller bare er glad i å skrive eller fotografere. Vi har lenge hatt utfordringer med å få nok stoff fra Eliteserien for kvinner, og ønsker ha en bedre dekning fra vår øverste liga. Kanskje er du vår blivende ekspert på Eliteserien for kvinner, i ditt distrikt eller på aldersbestemt nivå?


Vi ser att du helst har litt kjennskap til webpublisering eller har lyst å lære deg det, bruk av sosiale media, og er ikke redd for å bruke penn eller stemme. Er du flink å håndtere et kamera er det et pluss.


Jobb hos Assisten er per dags dato i utgangspunktet ulønnet da vi er et nettsted som stort sett er drevet på dugnad og et brennene engasjement for norsk innebandy. Belønningen tar vi heller ut i opplevelser og reiser på NM, Europacuper, VM eller ut på grasrotnivå, der vi møter mange spennende og flotte personligheter. Har du lyst å bidra, kan du sende oss en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med noen ord om deg selv og hva du kan bidra med. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.