Isjomina blir i Sveiva


Den latviske landslagsstjernen Diana Isjomina (til høyre) blir i Sveiva. Det bekrefter spilleren selv tirsdag kveld. 


Isjomina som kom til Sveiva foran årets sesong og ble nummer to i poengligaen med 59 poeng (27+32) to poeng bak lagvenninnen Luize Bilinska som ble årets spiller. 

– Tiden min i Sveiva har vært helt super, det er en utrolig seriøs gjeng som vil noe med innebandyen sin og det passer meg perfekt. Miljøet i laget er også noe som er veldig viktig for meg og her har jeg jo fått rolle som passer meg meget godt. Når jeg kom til Norge så hadde jeg vært gjennom ett langt skadeavbrekk og derved føler jeg at jeg ikke har fått vist frem hele mitt potensiale. Nå har jeg fått vært skadefri og gleder meg til virkelig å få vist frem hva jeg duger til, sier 27-åringen til Facebook-gruppen sveiva.blogg.no.

Lagets trener Bård Børresen er fornøyd med å beholde stjernen. 
– Vi er utrolig fornøyde med å få med Diana videre. Hun er en meget viktig spiller for oss. Ikke bare på banen, men også sosialt sett. Diana er en sniper av rang og har fantastiske avslutningsegenskaper. Hun vet absolutt hvor kassa står. Diana er også en playmaker med ett meget godt blikk for spillet og er ofte nest sist ballen før en scoring. Har stor tro på at vi kommer til å se en enda bedre utgave av Diana kommende sesong.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.