Norsk suksess i Umeå City

DSC 7830
(Foto:
matsragnarsson.se)

Umeå City kjemper i toppen i allsvenskan. I helgens kamp ble det norsk suksess for Team Thorengruppens farmerlag mot Täby.


Marius Pedersen ble kampen store spiller med to mål og to assist mot Täby da Umeå City vant 8-6.

– En utrolig deilig seier. Jeg føler at jeg begynner få belønning for all den ekstratrening jeg lagt ned i høst, sier Pedersen til klubbens hjemmeside.

Täby ledet etter den første perioden men halvveis i kampen utlignet Umeå City og halvannet minutt serverte Pedersen til Olav Falkeid som small inn 2-1 ledelse, Falkeids andre scoring denne sesongen. Det så ut å være starten på en enkel reise, men Täby kjempet godt og kom tilbake.

LES OGSÅ: Pedersen så rødt


Pedersen scoret 5-4 og 6-5 før han serverte igjen på 7-5. Med det har 18-åringen gjort 7 poeng (3+4) på fem kamper for Umeå City.

Pedersen spiller på dobbellisens med Umeå City. I Team Thorengruppen går det tyngre og man er per dags dato sist i SSL med 11 poeng og 22 plussmål etter Sirius som ligger på sikker plass, etter at man på torsdag tapte «6-poengskampen» mot Uppsala-klubben. Pedersen hadde en assist i kampen og står bokført med fem poeng (4+1) på 15 kamper i SSL så langt. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.