Tunet stoppet Sagene

7O8A5466
Tunet slo Sagene da den siste serierunden i eliteserien for kvinner ble spilt i ettermiddag.


Siste kamper for både damer og herrer i eliteserien denne sesongen og vi er i Høyenhallen.Der skal Tunets damer ut mot Sagene. Vinner Sagene og Grei taper mot Bygdø/Monolitten vil Sagene ta fra Grei bronsemedaljene, men det er lite trolig. 

Tunet setter hardt press fra første berøring og jager etter en tidlig scoring. Den kommer etter tre minutter, en retur fra vant som havner hos Heidi Rød som setter 1-0. Så blir det hurtigflyvende kaos en stund før Tunet dobler med samme spiller, 2-0. Kaoset fortsetter med utallige balltapp over det hele og det er ingen god periode dette. Etter 14 minutter roer det seg litt når Sagene får overtall og som omsettes til 2-1 av Josefine Andrén. Resten av perioden kjører Tunet for et mål til men det blir med de de har. I pausen viser Jan Frode Snellingen hvordan han vil ha det i resten av kampen.

LES OGSÅ: Sveiva knuste nykommerne

Andre periode starter som vi slapp, hjemmelaget jager mål men det blir mest løping og lite konstruktivt spill. Tunet får omsider målet de så gjerne vil ha men bare halvminuttet etter reduserer Sagene. De siste fem minuttene roer de seg litt ned og da sitter også pasningene bedre og Tunet kommer til flere skuddsjanser. Det blir ikke flere mål og lagene går i garderoben med 3-2 ledelse til Tunet.

Siste periode starter roligere og Tunet tar kommandoen. 14 minutter inn i tredje perioden får de overtall som ender i spill fire mot fire en stund før Sagene overtar overtallet i halvannet minutt. Litt bedre spill etterhvert men det blir til et mas etter mål igjen. Perioden ender målløs og dermed 3-2 seier til Tunet. Det blir heller ingen forandring på tabellen for Sagene og Grei tar da bronsemedaljene. En liten trøst får Sagene i at Hilma Thofte vant poengligaen etter to assist mot Tunet. Med det endte hun poenget foran Tunets Rikke Ingebrigtsli Hansen. Thofte gjorde 50 poeng (24+26) på 18 kamper. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.