Grei knuste Sarpsborg

7O8A1861
Sarpsborg hadde lite å sette i mot da de reiste til Oslo for å møte Grei i formiddag.Hjemmelaget kan ta et godt sprang på tabellen i dag når Sarpsborg står på den andre banehalvdelen som motstander. Gjestene står uten poeng og det gjør at Grei blir storfavoritter.


Grei i kommandoen fra start, slipper omtrent ikke Sarpsborg over midtbanen før etter 14. minutter, da får Sarpsborg overtall. De spiller seg til to gode sjanser men ikke mål. Grei derimot har allerede 3-0, Diana Isjomina står bak to av de. Med fullt mannskap igjen går Grei i angrep og Hege Øiseth banker inn 4-0. Slurv i bakre rekker hos hjemmelaget blir tatt godt vare på av Nora Norheim som med fem sekunder igjen reduserer til 4-1. Da er det pause.Andre periode blir en kopi av den første. Grei rett i kommandoen og målene kommer med jevne mellomrom. Sarpsborg får et mål i denne perioden også, stillingen etter 40 minutter er 8-2. 
Gjestene slipper til når hjemmelaget slurver bakover ellers er det overkjøring. 

Det blir ingen forandringer i siste periode. Grei kontrollerer det meste og målene kommer igjen jevnt og trutt frem til åtte minutter, da har det blitt 12-2. Sarpsborg setter bra fart på etter dette og de trøkker godt til i nærkampene. Det blir lite sjanser av det men Grei får heller ikke mål så tett. Det ender med storseier 13-2 til Grei som da er på andre plass på tabellen.

KAMPFAKTA Grei-Sarpsborg

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.