Vant toppkampen

7O8A1694
Sveiva befestet grepet om serieledelsen da de vant dagens toppkamp i eliteserien for kvinner mot Tunet.


Da er vi klare for damenes oppgjør. Sveiva har vært «ute» i Europa og målt krefter der, er ubeseiret hittil og virker veldig sterke, mens Tunet gikk på en smell mot Grei sist og har slitt med mye sykdom og skader, men ser ut til at de fleste er på plass i dag. Vi er klar for mer spenning på en lørdag ettermiddag.

Jevnt spill de første minuttene av kampen og ingen store sjanser. Etter drøyt seks minutter tar Tunet ledelsen ved Frida Hermansen som gjør det alene, 1-0. Utlikningen kommer innen minuttet har passert, 1-1 settes av Henriette Knudsen og vi er like langt. Det er et bra tempo og passe temperatur. Det er kort tid igjen til pause når Kristine Næss Haug styrer inn 2-1 og Sveiva går i garderoben med ledelse.Midtperioden blir ganske lik den første men uten mål. Det hardner til mot slutten, Tunet får overtall men klarer ikke å trenge igjennom Sveivas forsvar. Helt på tampen er det Sveivas tur med en spiller mer men det er litt lite tid til å få til noe. Stillingen fremdeles 2-1 til Sveiva.

Siste periode er igang og Sveiva starter i overtall, men klarer heller ikke å omsette. Spillet går videre som forrige periode, ingen av lagene klarer å tilrive seg et overtak. Halve perioden er forbi og nå hardner det til, spillet bølger i høyt tempo med få gode muligheter. Med drøyt tre minutter igjen tar Tunet timeout, vinner duellen og ut med Maiken Ellis i håp om utlikning. Sveiva spiller klokt og ligger og venter, ofrer seg i alle dueller og hindrer Tunet å komme til skudd. Siste periode ender også målløst og Sveiva vinner 2-1 og fester et solid grep om serieledelsen.

KAMPFAKTA Sveiva-Tunet

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.