Snudde etter sjokkstarten

7O8A0182
Bygdø/Monolitten sjokkstartet men Tunet lot seg aldri stresse, og inntok tabelltoppen etter seier i kveld.


HØYENHALLEN: Tunet damer skal møte Bygdø/Monolitten i kveld, og selv om treningskampen var jevn har jeg ingen tro på at det blir det i deres første møte i denne sesongen.

Vi er i gang, og skjer mye i de første sekundene. 34 sekunder og gjestene tar ledelsen ved Carolina Jönsson, men først ga de Tunet en kjempesjanse som keeper redder med hodet. Duellen tas og Tunet setter opp tempoet og presser til målet kommer, 1-1 av Frida Hermansen etter snaut fem minutter. Tunet virker å spille i overtall en lang periode og målene triller inn jevnt og trutt. Etter 15 minutter har det blitt 7-1 til Tunet. Nå får de overtall men stresser for mye og Bygdø/Monolitten rir av dette. Med litt under minuttet igjen fastsetter Heidi Rød pauseresultatet til 8-1. Det ble enveiskjøring i store deler av perioden, men mot slutten kommer gjestene lere ganger i kontra ettersom Tunet blir for hissige i angrep på jakt etter flere mål.

7O8A9990
Bygdø/Monolitten kjempet godt i dagens kamp mot Tunet. 


Andre periode starter likedan, Bygdø/Monolitten kommer til flere sjanser men er ikke presise nok i avslutningen, isteden legger Tunets Frida Hermansen på til 9-1 etter fem minutter. Nå bølger det skikkelig her, det løpes og løpes. Etter 11 minutter Jönsson til seg ballen og reduserer til 9-2. Det samme skjer etter 13 minutter, denne gangen er det Marie Falch som løfter ballen pent over benet til Maiken Ellis og det er 9-3. Tunet kjører i høygir ut perioden, men det blir så som så med presisjon og det blir mye føring av ball. Vi tar pause på 9-3.

Tunet øker til 10-3 fire minutter inn i den tredje perioden, fortsetter å kjøre men ikke like hissige nå. Det er allikevel nok til å holde ballen for det meste på gjestenes halvdel. De forsvarer seg innbitt og Tunet sliter med å finne åpninger. I sluttminuttet blir Klara Löfgren hengende foran Bygdø/Monolittens mål og får ballen, bruker to forsøk og setter punktum med 11-3. Dermed inntar Tunet tabelltoppen på målforskjell inntil videre.KAMPFAKTA Tunet-Bygdø/Monolitten

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.