Stjernen ute i minst fire uker

IMG 2058
I helgen manglet en av eliteseriens største profiler på banen. Tunets lagkaptein Charlotta Hjorth er ute i minst fire uker med skade og risikerer å miste store deler av sesongen.


I helgen reiste Tunet til Sarpsborg for sesongens første kamp, men på banen manglet lagets største stjerne. En skadet Charlotta Hjorth måtte se sine lagvenninner slå Sarpsborg fra sidelinjen.

– Jeg har fått en kneskade, så jeg er ute i minimum fire uker. Det skjedde i juletider forrige sesong. Da ble jeg behandlet for meniskskade, men det var det ikke. Vi tok en MR og da viste det seg at det var en sene som hadde løsnet. Det er veldig kjipt. Hadde vi funnet dette ut i fjor så ville den jo blitt riktig behandlet og da hadde jeg vært frisk nå, sier Hjorth til Assisten. 

LES OGSÅ: Tunet nullet Sarpsborg

Nå venter rehabilitering og mer tid på feil side av vantet for Tunets lagkaptein. 

– Jeg har to uker igjen der jeg ikke har lov å gjøre noe. Etter det får jeg starte å løpe, og så får vi rett og slett se etter det.


IMG 3073
Charlotta Hjorth håper å være tilbake på banen før jul. 


Hun håper selv at det kan bli spill før jul, men er per dags dato usikker. 

– Jeg vet ikke, men jeg håper det. Vi får holde tommene og så får vi se om to ukers tid hvordan vi ligger an.

LES OGSÅ: Vant slaget om ´dalen


Hjorth tror ikke at hennes skade skal ødelegge Tunets sjanser for en god sesong.
– Vi har en veldig bra bredde og en bra tropp. Det er mange som kan klive frem og gjøre det lille ekstra, så jeg er ikke urolig for fem øre. 

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.