Vår redaksjon

Redaksjon:

 

Redaktør, og gründer av Assisten, Innebandyavisen. Har innebandybakgrunn som spiller, trener og dommer. Bor i Rakkestad.

Fotograf og skribent. Har innebandybakgrunn fra Holmlias veteranlag og som forelder. Bor i Oslo.


Øvrige bidragsytere:
 Kaja Bråten (Tekst/foto), Kristoffer Løkås (Tekst/foto/video), Mikael Karlholm (Tekst/Foto/Grafikk), Bjørn Andre Omberg (LIVE-oppdateringer), Thomas Pettersen (Foto). 

Ønsker du å være en del av vår redaksjon, enten som fotograf, skribent, grafisk designer, rapportere LIVE etc ..ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Innebandyavisen
Ørneveien 9
1890 Rakkestad


Assisten.no åpnet dørene 15 august 2008, og ble en riksdekkende versjon av Assisten.org som tok seg av innebandy i Nord-Norge fra 2006-2008. Assisten har blitt drevet i dugnadsånd av innebandyentusiaster med forskjellig bakgrunn fra idretten vi alle elsker siden den gang, og omtales i dag bare som Innebandyavisen. Innebandyavisen eies av KH Media. Hvis du ønsker å bidra, annonsere eller støtte nettstedet er det bare å ta kontakt med oss, e-postadresse finner du lengre ned på siden. 

tips[krøllalfa]assisten(dot)no

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.