Ildsjel gikk bort i helgen


Norsk innebandy er i sorg etter at en av innebandyens store ildsjeler gikk bort i helgen.


Det er med stor sorg vi nå fått vite at Jan Nordli gikk bort i helgen etter en periode med sykdom. Nordli som i en årrekke har gjort en stor jobb for dommernes utvikling i Oslo og Akershus krets, på forbundsnivå og på internasjonalt nivå. 


For drøyt femten år siden tok Nordli skrittet fra håndball til innebandy og er en sterkt bidragende årsak til at Norge har hatt mange dyktige dommere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Han har reist Norge rundt og funnet gullkorn i nord, sør og vest, foruten de lokale talentene på Østlandet. I tillegg har han holdt kurs i hele landet i en årrekke og var mentor for mange av landets dommere.

Fra 2004 til 2012 har han også vært delaktig i arbeid på internasjonalt nivå og har gitt tips og råd til verdens beste dommere, før han helt la sin fokus på de norske dommerne de siste sesongene.
– Jan Nordli var et veldig godt eksempel på en person, som var veldig oppofrende i sin jobb og hans bidrag til hele innebandyfamilien er enorm. Vi gir våre dypeste kondolanser til hans familie, sier det internasjonale forbundets generalsekretær John Liljelund til IFF:s hjemmeside. 

Jan Nordli ble 77 år gammel. 

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.