Til topps da Tunet snublet

IMG 7952
Sveiva klatret opp i serieledelse i eliteserien for kvinner etter at de slo Sagene, samtidig som Grei snudde og vant mot Tunet. 


Grei lå to mål under men snudde og vant mot Tunet, anført av en brennhet Diana Isjomina som lå bak samtlige scoringer. Først assisterte hun på de tre første Grei-scoringene før hun satte inn 4-3 bak Maiken Ellis fem minutter før slutt.

Sagene gjorde livet surt for Sveiva forrige sesong, men så langt denne sesongen ser det ut til at Sveiva er «umulige» å stoppe. Stovner-jentene vant sin fjerde strake kamp for sesongen og klatret opp i serieledning etter 4-1 seier over Sagene på bortebane, kampen siste scoring kom i tomt mål på tampen. Det var et Sagene som slet med effektiviteten i dagens oppgjør og som hadde store problemer med å finne nettmaskene bak en storspillende Malin Dahler. Dahler reddet 26 av 27 skudd og var sammen med Julie Gidske svært sentral i seieren, Gidske hadde to scoringer og en assist i kampen.

KAMPFAKTA Sagene-Sveiva
KAMPFAKTA Tunet-Grei(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.