Slo Gjelleråsen i batalje

7O8A1064
En god førsteperiode la grunnen for tre nye poeng da formsterke Sveiva slo Gjelleråsen i kveld.


Hjemmelaget får tøff motstand når formsterke Sveiva kommer i Lihallen til kamp i kveld. Gjestene har fremstått som bunnsolide og har full pott etter tre kamper. Gjelleråsens unge lag har også gjort det bra i starten med seire i to av tre kamper. Sveiva må allikevel tåle favoritt stempelet i kveld.

Vi er igang, og en ting er helt klart fra start, det blir ikke gitt ved dørene her. Høyt tempo, knallharde taklinger, og intensitet over det hele. Sveiva drar igang showet med kaptein Sindre Bjerknes allerede før tre minutter har passert, 1-0. Ikke lenge etter blir det 2-0 ved Billy Persson. Spillet bølger videre og Sveiva har det meste på stell. Det blir lite truende fra Gjelleråsen, selv et overtall fører ingensteds hen. Pausesignalet går og Sveiva har scoret to mål til og går i garderoben med 4-0 ledelse.

Andre periode er igang og Sveiva kjører på. Det blir en jevnere periode nå som til slutt ender 2-2. Sveiva har altså fremdeles fire mål å gå på. Det var til tider litt ampert og det smalt bra i duellene. Særlig Casper Sletten har fått sin del av de «karamellene» det ble også noen utvisninger, tre til hjemmelaget og en til gjestene. Så langt en knallhard og underholdende kamp.

Siste periode og Gjelleråsen i overtall, men får ikke mål. Casper Sletten plukker opp flere «karameller» som endelig blir til overtall. Heller ikke Sveiva får mål men nå starter et bombardement mot Gjelleråsens mål. Men der har Tommy Fjeldaas Gjelleråsens keeper parkert bussen. Sveiva kjører enormt nå men klarer ikke å overliste sisteskansen. Det går mot en målløs periode, men med fire sekunder igjen vil Patrick Martinsen på scoringslista også og setter tallene til 7-2. Sveiva tar tre nye poeng og er ubeseiret så langt i årets sesong. 

KAMPFAKTA Gjelleråsen-Sveiva(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.