Kan de overraske?

IMG 6509
Bækkelagets unge tropp vil få et knallhardt møte med eliteserien allerede i første seriekamp tror lagets hovedtrener. Kan de overraske mot Greåker i Tindlundhallen?


De gikk gjennom serien ubeseiret og etter kvalifisering stod det klart at Bækkelaget rykket opp til eliteserien. Det blir en knalltøft sesong tror lagets hovedtrener Vebjørn Olaussen.  

– Målsetningen er å holde oss og prøve å overraske mot noen lag. Vi har fortsatt et ungt lag, så det er ikke så mange av de som har vært med før som er med oss lengre. Overgangen fra østlandsserien til eliteserien er et veldig langt sprang, sier han til Assisten.

LES OGSÅ: – Flere strenger å spille på


Man satser fortsatt stort sett bare på egne produkter og norske spillere. Man har tappet en god del trotjenere og stiller med et ungt lag.
– Det er positivt for klubben at vi er oppe. Men det er nok negativt for laget. Vi ønsker å prøve bygge med våre egne folk isteden for å hente masse svensker så det er kanskje litt tidlig, men langsiktig er det bra for laget. Vi vet at det kommer bli beinhardt, men jeg mener vi er forberedt på det. Vi hadde en god sesong i fjor, og beholdt det meste av spillere, og i dagene ble det klart at Kenneth Wåge gjør comeback som spillende hjelpetrenere. Vi har ikke valgt å hente alt for mye svensker og finner i det siste, uten hentet unge norske spillere som kan styrke laget vårt.

IMG 6852
Hovedtrener Vebjørn Olaussen håper at lagets hans skal kunne overraske i eliteserien. 

Han er usikker på hvordan laget står til seriestart.
– Vi har ikke hatt en optimal oppladning og har hatt litt fravær som er jobbrelatert. Vi kan nok alltid drømme om en bedre oppladning, men vi driver med innebandy så spillerne er avhengig av at ha skole og jobb ved siden av. Fysisk skal vi nok være klare, jeg håper også spillerne psykisk er klare for det som de møter.

LES OGSÅ: - Handler om å overleve 

I ettermiddag venter de seneste årenes NM-finalist Greåker, på bortebane.
– Det blir knallhardt. Vi møter tapende NM-finalist. De ser ut som de styrka seg, og dem har ikke mista allverden. Vi drar ned dit med stor respekt men ønsker å vise at vi kan spille innebandy mot dem. Vi kommer for å spille innebandy og ikke legge oss som en buss i forsvar, men det blir beinhardt. Vi gleder oss!

Bækkelagetbaekkelaget
(1.plass/1.divisjon  - 16 kamper - 16-0-0-0 - 48 poeng - Hovedtrener: Vebjørn Olaussen)

Spillere inn: Robin Simonsen (Tunet), Magnus Tviberg (Holmlia), Vegard Børresen (Lillestrøm), Kjetil Denvik (Bygdø/Monolitten), Kenneth Wåge (comeback), Oskar Sjåvåg (egen junioravdeling)

Spillere i avgang: Atle Billing (KSI), Eivind Solbakken (ukjent), Philip Dessingthon (ukjent)(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.