– Flere strenger å spille på

finale menn205
Lars Erik Torp føler at man har flere strenger å spille på, og håper at årets sesong blir husket som sesongen da Greåker tar tilbake tronen i norsk innebandy.


Greåker starter året sesong mot Bækkelaget i ettermiddag hjemme i Tindlundhallen. Det har blitt stilt en del spørsmål ved om østfoldingene kommer å henge med i toppen i år også, seriegull og NM-tittel har det ikke blitt siden 2009. 

– Ja, jeg håper og tror virkelig at vi vil henge med i toppen også i år. Jeg føler at laget har helt klart flere strenger å spille på enn tidligere og vi har flere matchvinnere og flere spillere som kommer til å produsere poeng, sier Lars Erik Torp til Assisten.

LES OGSÅ: - Må leve med presset

Det har vært en del utskiftninger på fjorårets sølvlag. Bland annet har Mullsjös stjernesenter Arvid-Wibring Lindqvist blitt hentet inn, men man har også mistet nøkkelspillere som Jesper Persson-Hägg og Martin Lilleby.

– Ja, det stemmer. Spesielt tapet av Martin Lilleby vil jo merkes. Men jeg føler vi har kommet godt ut av denne forsesongen. Vi har hentet tre svensker som alle holder meget høy kvalitet. De passer veldig fint inn i gruppa og kommer nok til å prege ligaen på en helt annen måte enn hva våre importer har gjort de siste årene. Arvid som kom fra SSL og er som kjent en klassespiller. Men de to andre, Niklas Nordh og Nils Jadelind ser også ut til å være meget bra. I tillegg har vi hentet Martin Rogne og Alexander Johansen som er med på å heve nivået på laget vårt. Våre unge spillere har også blitt et år eldre og trent bra i sommer, så de vil nok også ta et steg til kontra fjoråret. Så alt i alt synes jeg vi ser en del sterkere ut enn tidligere sesonger. Forhåpentligvis kommer også Sondre Haglund tilbake hundre prosent fra sin kneskade.

IMG 5270
Kan Lars Erik Torp og Greåker gå helt til topps for første gang siden 2009?

Torp håper at Greåker skal kunne vippe Slevik av tronen denne sesongen, og spår også et langt jevnere toppsjikt i eliteserien.

– Vi har bedre spillere dette året. Vi håper vi kan ta det lille steget opp som har manglet de siste sesongene, så vi kan matche Slevik bedre enn hva vi har gjort tidligere. I tillegg vil nok flere lag være med i toppen. Tror også Sveiva og Tunet vil henge med der oppe. Men jeg tror og håper vi får se to lag fra Østfold i en ny NM-finale, men at utfallet på den blir annerledes. Det er på tide nå!

Greåker greaker
(2. plass - 22 kamper - 17-2-0-3 - 55 poeng - Hovedtrener: Tomas Näsholm)

Spillere inn: Arvid Wibring Lindqvist (Mullsjö, Sverige), Kim Øygard-Hansen (assistent trener), Niklas Nordh (Regazzi Verbano, Sveits), Henrik Grønli (egen junioravdeling), Robin Simensen (egen junioravdeling, Alexander Johansen (Fredrikstad), Martin Rogne (Sarpsborg), Nils Jadelind (Halmstad, Sverige)

Spillere i avgang: Jens Ohlin (Bollnäs/Hertsjö, Sverige), Jesper Persson-Hägg (Bollnäs/Hertsjö, Sverige), Stian Larsen (trapper ned), Gentrit Haziri (Akerselva), Martin Lilleby (Akerselva), Bjørn Even Stene (ukjent)(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.