- Handler om å overleve

IMG 3820
Etter en brukbar første halvdel på fjorårets sesong falt Grei nedover på tabellen utover våren. I år handler alt om å holde seg unna nedrykksstriden. 


Med ny hovedtrener og en stall full av unggutter er det usikkert hva som kan forventes av Grei denne sesongen. Daniel Engebretsen, som er lagets nye kaptein, er usikker på hva laget kan prestere kun dager før seriestarten.

- Det blir en spennende sesong for vår del. Vi har fått inn mange unge spillere som blir spennende å følge. Jeg er svært usikker på hvordan det kommer til å gå. Vi må bare ta en kamp om gangen så får vi se hvor vi ender på tabellen. Internt i gruppa er det delte meninger. Noen sier at det handler om å overleve, andre håper på sluttspill, sier Engebretsen til Assisten. 

LES OGSÅ: Bærø til Grei

Grei varierte fra det sensasjonelle til det elendige forrige sesong. Blåtrøyene rotet bort mange poeng mot rivalene på nedre halvdel på tabellen. Engebretsen mener laget må bli mer stabile om det skal bli mulig å nå sluttspillet.

- Slik har det alltid vært med Grei. Det har vært en voldsom variasjon i prestasjonene. Enkelte kamper har vi vært helt outstanding, men plutselig har vi vært helt håpløse. Forhåpentligvis kan vi bli litt mer stabile denne sesongen. I fjor rotet vi bort for mange poeng mot lag som lå rundt oss på tabellen. Vi må bli mer ærgjerrige i de tette kampene, ellers kan det bli en vanskelig sesong, kommer det kontant fra kapteinen.

IMG 6065
Marko Länsman er Greis nye hovedtrener. 

I sommer valgte Jacob Sandelin å trekke seg som Greis hovedtrener. En rutinert mann fra Finland har tatt over ansvaret. Ingebretsen har tro på sin nye sjef.

- Marko Länsman har tatt over treneransvaret etter at Jacob Sandelin ga seg i sommer. Länsman er en rutinert mann som helt sikkert kan komme med store bidrag. Han kjenner klubben godt etter flere sesonger som spiller.

Grei grei
(10.plass - 22 kamper - 6-0-0-16 - 18 poeng - Hovedtrener: Marko Länsman)

Spillere inn: Magnus Oswold Hermansen (Tunet), Eirik Østvedt (Tunet - tilbake fra lån), Bendik Bærø (Tunet), Christian Nybø (Holmlia), Andreas Nerstad (Akerselva), Sander Hekne Thoresen (Tunet), Erik Jørgensen (Pors), Lars Arne Rønningen (egne ledd)

Spillere i avgang: Frikk Bruland (Sveiva), Erik Jirving (trapper ned), Oscar Backman (ukjent, Sverige), Gustav Wanke (Sandviken, Sverige), Kenny Rådberg (Sandviken, Sverige), Martin Bratland (Bodø), Eivind Hindrum (ukjent), Ola Teigen (trapper ned), Jakob Sandelin (trener)(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.